About head
Side nav buttonsContactContactHomeMeFamilyPlayWork
Graphic

Familie

Familiebilder kan enten tas av bare barna eller om hele familien ønsker å ta noen bilder sammen. Oppdraget kan deles opp slik at hvert barn får egne portrettbilder og i samlet tropp. Lager collager på bestilling.

Oppdrag

Jeg vil aldri jobbe som fotograf. Dette vil for alltid bare være hobbyen min....

Allikevel er dette noe jeg bruker mye tid på. Jeg fasineres av øyeblikket som et bilde kan fange. For meg er det viktig å kunne formidle denne stemningen.
Det å bruke tid i forkant på menneskene som skal avbildes er for meg en viktig del av oppdraget. Alle vil gjerne ta seg godt ut på bilder, men det er ikke alle som er like komfortable med situasjonen.

Ved bryllupsfotografering må alle detaljer være avklart i forkant av den store dagen. Oppdraget er tidsbegrenset og det er ikke alltid like lett å tenke klart når man er i en slik lykkelig tilstand.
Det er lurt å tenke seg ut hvem man vil ha med på bildene og hvilke typer bilder man vil prioritere.

Når det gjelder fotografering av familier og barn er situasjonen en helt annen. Her er det ikke rom for stress. Barna blir bare utålmodige og vrange og oppdraget blir alt annet enn hyggelig.
La barna bli kjent med situasjonen og la de forstå at dette ikke er farlig. Av erfaring er det også viktig å ta bildene før barna blir for varme i trøya også :)

Uansett hvilken type setting jeg har så starter jeg alltid med oppstilte bilder. Dette bruker jeg som oppvarming før vi slår oss litt mer løs og blir litt mer lekne. Er ikke så stor tilhenger av de oppstilte bildene, men er allikevel fan av bilder med tema og settinger.

Oppdragene gjøres innendørs i studio og i friluft.
Vær og årstid avgjør hva det blir mest av og selvfølgelig hva kunden selv ønsker.

Graphic

Bryllup

På disse oppdragene prioriteres selvsagt brudeparet, men det er også rom for fotografering av barna, forloverne, foreldrene og andre familiemedlemmer dersom det er ønskelig. Fotograferer i kirken hvis ønskelig.

B A B Y
Y O U N G
F A M I L Y
S T I L L Y O U N G
I DO....
P E O P L E
I HOME I WORK I BABY I YOUNG I STILL YOUNG I PEOPLE I FAMILY I i DO I PLAY I WOODANGEL I
I TBP I PSYKO I HIPPIE TIME I GLAM I GIPSY I DIVA I CHIC I AUTUMN I MISC I MOTHER NATURE I
I COLLAGE I MY FAMILY I ALBERTINE I ANDREA I ME