Funding head
Side nav buttonsContactContactHomeMeFamilyPlayWork
Graphic

Anniken Schaug

I 1993 kjøpte jeg meg mitt første kamera. Det var et kompaktkamera uten mulighet for de store utskeielsene. Skjønte at min interesse for foto var litt over middels da jeg var den eneste i familien og venneflokken med album til å ha alle bildene i.
I 1999 kjøpte jeg meg mitt første digitale kamera. Det var nytt og spennende. Endelig hadde jeg muligheten til å kunne ta så mange bilder jeg ønsket uten at det kostet meg skjorta og i tillegg hadde jeg fått et nytt objekt å fotografere, nemlig Albertine (datteren min).
Dette kamera hadde svimlende 2 mpx og det sier seg selv at med digital zoom ble det ikke all verdens av kvalitet. Byttet raskt over til nye og bedre kamera. Kom frem til slutt at det var greit å bytte en gang i året.
Det var frem til jeg fikk dagens modell. Canon EOS 20D. Kamera begynner å trekke litt på årene, men allikevel holder det absolutt mål.
Kommer nok ikke til å bytte ut med det første, men på ønskelisten står den nye Canon EOS 40D.
Har vært med på to fotokonkurranser i mitt liv og vunnet begge.
Den ene konkurransen var i lokalavisen Eidsvoll/Ullensaker Blad.
De har en årlig konkurranse hver sommer med forskjellige temaer fra uke til uke. Til slutt samles alle ukes vinnerne i en superfinale. Der stemmer folket frem sin favoritt. Vant med et bilde fra Nydalen T-Banestasjon. Bilde henger for øvrig på Nannestad Bibliotek.
Den andre konkurransen var en intern konkurranse i Skanska hvor vinnerbilde ble brukt som cover på internavisen som går ut til de over 4300 medarbeiderne.

Jeg tar kun på meg de oppdragene som jeg har lyst til å ta.
Fotografering er en hobby og ikke jobb. Ønsker å bruke tid på hvert enkelt oppdrag slik at jeg får "kost" meg.
Under "Work" kan du se noe av det jeg har gjort tidligere.
Ønsker du kontakt, mail meg... anniken@pictureme.no

I HOME I WORK I BABY I YOUNG I STILL YOUNG I PEOPLE I FAMILY I i DO I PLAY I WOODANGEL I
I TBP I PSYKO I HIPPIE TIME I GLAM I GIPSY I DIVA I CHIC I AUTUMN I MISC I MOTHER NATURE I
I COLLAGE I MY FAMILY I ALBERTINE I ANDREA I ME